Praktijk

voor

natuurgeneeskunde

De Gunst

hdgunst@

planet.nl

tel 072 5155925

 

 

Behandelingen

Onze gezondheid is gebaseerd op harmonie. Maar het evenwicht in de mens kan op allerlei manieren verstoord raken, en vaak is het heel moeilijk op eigen kracht uit een impasse te komen.

Gelukkig zijn er verschillende alternatieve behandelingen. Henk de Gunst, natuurgeneeskundig therapeut, is gespecialiseerd in deze behandelingen.

Behandelmethoden

Methodieken die gehanteerd kunnen worden om het evenwicht in de gezondheidssituatie te herstellen, zijn:

 

Behandeltraject

Door middel van een intakegesprek wordt gezocht naar de beste behandeling of een combinatie van behandelingen. Omdat ieder mens uniek is, kan het zijn dat twee personen met dezelfde klachten ieder een andere behandeling krijgen.
Gespreksbegeleiding behoort ook tot de behandeling. Dit schept de mogelijkheid, de relatie vast te stellen tussen de klacht en de bron. Er wordt gewerkt aan het zelfgenezend vermogen van de cliënt.  

Het proces wordt altijd ondersteund door healing van de energiecentra. Er wordt ingewerkt op het zelfgenezend vermogen van de cliënt.
Zonodig wordt u doorverwezen naar andere zorgverleners.

Ontwikkelen van zelfkennis

Ook  is het mogelijk om bij Henk de Gunst cursussen te volgen die u helpen bij het vinden van evenwicht in uw leven en in het verder ontwikkelen van zelfkennis.

 


terug naar boven

 


Home | Gezondheid | Spiritualiteit |Cursussen | Referenties

Actueel