l

Praktijk

voor

natuurgeneeskunde

De Gunst

hdgunst@

planet.nl

tel 072 5155925

 

 

Fotograaf, gespreksbehandeling

In mijn werk als reportagefotograaf merkte ik dat ik steeds meer moeite kreeg om bij intense gebeurtenissen mensen van dichtbij te fotograferen. Ik voelde mij meer en meer beklemd als ik met mijn camera de emoties van mensen probeerde vast te leggen. Iets, wat wist ik nog niet, belemmerde mij hevig om dichtbij te komen.


Via via kwam ik in contact met Henk, en door hem kwam ik er achter dat het mijn gedachten waren die mij in de weg zaten. Ik merkte dat wat ik als fotograaf wilde bereiken, conflicteerde met wat ik vond hoe ik als mens moest zijn. Die gedachten kon ik niet samenbrengen.


Mede door de mijn gesprekken met Henk en de meditatiecursus die ik daarna bij hem volgde, ben ik mij bewust geworden van de aard van mijn denken en hoe ik daar rust en overeenstemming in kan krijgen.
Nu blijf ik beter bij mijzelf in lastige situaties, kan beter werken en tegelijkertijd mijzelf en anderen in hun volle waarde laten.


Henk is een warm en betrokken mens met een jonge, humorvolle geest. Hij kan goed luisteren, komt met waardevolle adviezen, en deelt op een discrete en integere manier zijn ervaring om anderen te helpen of te inspireren.

Fotograaf, 40 jaar

 terug naar boven

 


Home |Spiritualiteit | Behandelingen | Cursussen | Referenties

Actuee